ELTA is specialist in het ontwerpen en realiseren van besturingspanelen voor machines en installaties. Klanten uit heel Nederland weten ons te vinden voor het leveren van professioneel maatwerk. Daarnaast hebben we ervaring met het bouwen van panelen voor de Amerikaanse en Canadese markt.

 

Besturingspanelen op maat

 

Na een uitgebreide inventarisatie van uw wensen ontwerpen we een besturingspaneel op maat. Wij assembleren de besturingspanelen in eigen werkplaats, aan de hand van de gemaakte ontwerptekeningen. Vervolgens leveren we het paneel inclusief de bijbehorende AutoCAD of EPLAN tekeningen. Zo nodig verzorgen we ook de installatie op locatie.

ELTA - BesturingspaneelELTA - BesturingspaneelELTA - Besturingspaneel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kwaliteit en veiligheid

 

Alle kasten en panelen worden volledig getest voordat zij de werkplaats verlaten. Indien gewenst leveren we onze producten inclusief alle testrapporten en/of certificaten. Alle panelen voldoen aan de geldende (N)EN en IEC-normen. In onze goed geoutilleerde werkplaats worden de schakelkasten aan de hand van de elektrische bedradingschema's vervaardigd door goed opgeleide vakmensen. Voordat de schakelkasten onze werkplaats verlaten worden deze uitvoerig functioneel getest.

ELTA - Besturingspanelen - kwaliteit en veiligheidELTA - Besturingspaneel