ELTA beschikt over een eigen engineeringsafdeling. Onze ervaren engineers werken uw ontwerp uit en zorgen ervoor dat het ook daadwerkelijk in uw machine of installatie geïntegreerd kan worden.

 

Lees meer...

 

ELTA is specialist in het ontwerpen en realiseren van besturingspanelen voor machines en installaties. Klanten uit heel Nederland weten ons te vinden voor het leveren van professioneel maatwerk. Daarnaast hebben we ervaring met het bouwen van panelen voor de Amerikaanse en Canadese markt.

 

Lees meer...

 

ELTA heeft jarenlange ervaring met het vervaardigen van pneumatiekpanelen voor machines en installaties. We denken graag met u mee over de pneumatische besturing van uw project.

 

Lees meer...

 

Een bedieningspaneel is onmisbaar in de communicatie tussen gebruiker en het proces. ELTA maakt duidelijke en degelijke panelen om machines en installaties mee te bedienen, geheel naar uw wensen en specificaties.

 

Lees meer...

 

ELTA bouwt al meer dan dertig jaar laagspanningsverdelers die zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden. De verdelers worden onder andere toegepast bij gebouwinstallaties, buitenterreinen, havens en spoorwegemplacementen. Laagspanningsverdelers zijn er in vele soorten, maten én uitvoeringsvormen. We overleggen graag met u over de mogelijkheden van maatwerk.

 

Lees meer...

 

De montage van onze producten is de laatste stap in het proces. ELTA:

  • Plaatst besturingspanelen bij de klant op locatie;
  • Brengt kabeltrajecten en bekabeling aan;
  • Sluit motoren, veldcomponenten en besturingspanelen aan.

Lees meer...

 

Skidbouw vraagt om een intensieve samenwerking tussen de diverse vakgebieden, namelijk engineering, (pre)fabricage, besturing en automatisering. ELTA heeft hiervoor alle kennis en ervaring in huis.

 

Lees meer...